RAYA VIBES IS CALLING. TIME TO SHOP!

Pernah fikir cara untuk menjimatkan kos penyediaan Hari Raya Aidilfitri? Jangan risau! sekarang anda boleh mendapat barangan Raya di laman web Asia5B.com seperti pakaian fesyen, rumah hiasan, peralatan dapur dan lain-lain. Jom mari kita cari apa yang boleh kita dapat dari Asia5B sempena bulan Ramadhan ini.

Tips-tips hiasan yang mudah dan berguna dikongsikan seperti berikut;

1.  B A N T A L   S O F A

Ruang tamu merupakan tempat untuk berehat dan menyambut tetamu, sofa yang lama agak mempengaruhi suasana ceria Hari Raya. Bagi menukar suasana yang baru dan segar kita hanya perlu menukar bantal sofa saja. Masa and duit dapat dijimatkan pada masa yang sama.

2.  L A M P U   H I A S A N   A N T I K

Selain daripada bantal, lampu meja juga mampu menyerlahkan suasana ruang tamu. Lampu antik bukan saja dapat menyerlah, tetapi juga dapat menambahkan nilai estetik ruang anda.

3.  B U N G A   H I A S A N

Menghiasi rumah anda dengan bunga artifisial menjimatkan kos berbanding dengan bunga segar. Bunga hiasan dapat menriangkan ruang tamu, ruang dapur mahupun ruang tidur anda.

4.  L A M P U   H I A S A N   K R I S T A L

Lampu hiasan kristal biasanya digantung di halaman rumah namun lampu hiasan kristal boleh juga dijadikan lampu gantung atau lampu meja. Lampu hiasan ini mempunyai pelbagai guna dan juga dapat mewarna-warnikan ruang sekelilingnya.

1.  S A R U N G   T A N G A N   D A P U R

Menyediakan makanan dengan sarung tangan ini untuk memastikan anda dapat mengaliskan suhu panas daripada masakan .

2.  P E N A P I S   T E P U N G

Tambahan pula, penapis tepung ini amat beristimewa dengan warna merah jambu.

3.  P I N G G A N   M A N D A L A

Hidangkan rendang atau biskut-biskut dengan pinggan mandala dapat menyelerakan tetamu anda dan juga mempunyai nilai estatik yang segar.

4.  C A W A N   K E R T A S   U N T U K   K E K   C A W A N

Cawan kertas yang berwarna-warni menampilkan kek cawan anda lebih menarik dan comel. Pastilah kek cawan itu dapat menjadi kegemaran kanak-kanak.

1.  J O G G I N G   M A G N E T I K   T R I M M E R

Dengan ukuran yang minimalis, Jogging Body Plate ini sangat senang untuk disimpan dan dibawa ke mana-mana sahaja.

2.  “A B S  W H E E L”  D U A   R O D A

Nak “Six Packs” ? Inilah cara dan peralatanya! Murah dan senang digunakan.

3.  T I K A R   Y O G A

Yoga merupakan gabungan latihan pernafasan, meditasi dan postur yang direka untuk melepaskan tekanan. Kesihatan fizikal dan mental adalah sama-sama penting untuk tubuh badan yang sihat.

4.  P E R A L A T A N   L A T I H A N   A B S

Pinggang yang langsing bukan hanya mimpi dengan kemunculan peralatan ini. Perut buncit bukan lagi masalah mahupun sebelum Raya atau selepas Raya.

1.  ” S O U P   D I S P E N S E R   B R U S H “

Pembersihan di ruang yang lebih kecil menjadi  mudah dan senang dengan berus ini. Sabun cair boleh dimasukkan ke dalam alat ini dan yang paling penting ialah ia menjimatkan masa anda serta serbaguna.

2.  A L A T   C U C I   M A N G K U K

Alat cuci dengan fungsi span menyenangkan process cuci pinggan dan jimatkan kos. Memang satu peralatan yang memberi manfaat kombinasi “dua dalam satu”.

3.  B E R U S  T A N D A S

Kebersihan mangkuk tandas amat penting. Berus tandas ini mampu membersihkan kuman-kuman mangkuk tandas dan menyegarkan tandas anda tiap-tiap hari.

4.  P E M B E R S I H   T I N G K A P   M A G N E T I K

Cara yang paling pintas untuk membersihkan tingkap dan menjimatkan masa. Magnet menetap dalam alat ini membolehkan process permbersihan tingkap lebih mudah dan selamat.

TUDUNG-TUDUNG TRENDY 2019

Akhirnya, jangan lupa berdandan diri sendiri selepas menghiasi rumah anda. Fesyen Raya memang penting untuk generasi ini. Kita akan memperkenalkan tudung-tudung yang paling trendy pada tahun 2019 kepada pembaca perempuan kita. Kita mempunyai pelbagai tudung yang terdapat 20 jenis warna BARU dengan harga yang BERPATUTAN. Follow Instagram – asialley_official untuk mendapat maklumat lanjut.

Akhir sekali, Asia5B ingin mengucapkan selamat Hari Ramadhan dan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada pembaca Asia5B kita. Salam Sejahtera.

Please follow and like us:
Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Enjoy this blog? Please spread the word :)